KINEK AJÁNLJUK?

Neked, Önnek, Mindenkinek! Hisszük és nap, mint nap tapasztaljuk, hogy a szépség mindannyiunkban ott lakozik, kórtól, alaktól, kilóktól függetlenül.

KÜLDETÉSÜNK

Neked, Önnek, Mindenkinek! Hisszük és nap, mint nap tapasztaljuk, hogy a szépség mindannyiunkban ott lakozik, kórtól, alaktól, kilóktól függetlenül. Képeinkkel szeretnénk megmutatni, hogy mindannyian gyönyörűek vagyunk! S ehhez nincs szükség semmi másra csupán egy kis kreativitásra, s talán egy kis bátorságra.

Célunk, hogy olyan maradandó képeket készítsünk, melyekre ha rátekintenek erő, szeretet és büszkeség tölti el a szívüket, melyek segítenek mosolyt csalni az arcukra egy borongósabb napon is. Melyek emlékeztetik Önöket, hogy különlegesek! Soha nem szabad elfelejtenünk: nincs annál fontosabb dolog, minthogy tudjuk szeretni önmagunkat, s merjük büszkén azt mondani: Nézd itt vagyok! Én vagyok!

Egy szép fotóalbum megtöltése nem csak a fiatalok kiváltsága! Nagyon sok szeretettel várunk Mindenkit, kicsit és nagyot egyaránt!

Pár kreatív foto készítése remek ajándék lehet önmagunk számára, de nyugodtan lepjük meg kis kedvencünket, párunkat, gyermekeinket, szüleinket sőt nagyszüleinket is a lehetőséggel. Higgyék el, ha belevágnak csak nyerhetnek! Minden kedves ügyfelünkre maximálisan figyelünk! A fotózások kellemes, barátságos hangulatban zajlanak sok derűvel és nevetéssel! Figyelembe véve az igényeket, kéréseket.

A stúdióban sok kiegészítő, dekoráció segíti egyéniségünk, lelkünk kibontakozását, melyeket nagy örömünkre mi magunk szerezhetünk be, ha szükséges újíthatunk fel. Ezek a kincsek csak arra várnak, hogy különlegessé tehessék képeiket! Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló darabokat.